Program Agenda: Day 1

6:30-7:00am
Registration & Check-In
 
7:00-7:30am (30 Minutes)
Welcome, Introductions, & Ice Breaker; Dan Osterweil, MD, FACP, CMD 
 
7:30-8:15am (45 Minutes)
Change is Hard: A Leadership Case Study; Alfredo Czerwinski, MD
 
8:25-9:50am (85 Minutes)
Current Healthcare Ecosystem: Implications for Geriatric Care; 
Romilla Batra, MD, MBA 
 
10:00-10:30am (30 Minutes)
Taking Risk; Michael Wasserman, MD, CMD
 
10:30-11:00am (30 Minutes)
Leadership Team Development; Alfredo Czerwinski, MD  
 
11:00-11:30am (30 Minutes)
Lunch Break
 
11:30-12:00pm (30 Minutes)
Program Development and Implementation Strategies Within Large Organizations; Darin Buxbaum, MBA
 
12:00-12:30pm (30 Minutes)
Workflow Integration of Clinical Programs; Kemi Reeves, RN, MSN, GNP
 
12:30-12:45pm (15 Minutes)
LMG Small Group Q&A Session; Program Faculty
 
1:00-2:40pm (100 Minutes)
LMG Breakout Session I; Faculty Led Small Groups
1. Management of Risk (Shared Savings, ACO’s, Special Needs Plans, PACE);     ----Michael Wasserman, MD, CMD and Dan Osterweil, MD, FACP, CMD
2. Workflow Integration of Clinical Programs (e.g., Care Coordination, Quality --------Improvement, Readmission Reduction); Kemi Reeves, RN, MSN, GNP  ----------------and Dominic Lim, MPH
3. Program Development and Implementation Strategies Within Large -------------------Organizations; Darin Buxbaum, MBA
4. Leadership Team Development; Alfredo Czerwinski, MD
 
2:55-4:20pm
Funding Your Project: A Group Challenge; Moderator: Alfredo Czerwinski, MD 
 
4:30-5:30pm (60 Minutes)
Networking Reception: “Virtual Happy Hour”
 
5:30pm
Adjourn